Sprang min Bergkarlåsrunda torsdags. På vägen upp mot Bergarlås så passerade jag 3 betande älgar, varav den ena stod på knä för att nå ner till backen. Medan jag tittade på älgarna kom en bil som också stannade, han vevade ner rutan och sa “De lever bara 1 vecka till ,ha ha ha….” Sedan vevade han upp rutan och körde vidare. Jag tyckte det såg ut som att älgarna hade det ganska trevligt där de stod. Joggade vidare i min tänkta 100 km fart på 4.10 min/km, det känns helt Ok att rulla på i den farten. Hoppas bara att man orkar 100 km i den farten och att den räcker till en bra placering, frågan är vilken taktik som man ska ha på 100 km. Jämn fart på 4.10 eller börja på 4.00 för att ha lite till godo på slutet, 1 sek/km gör ändå 100 sek i slutändan….Nu är det även snart dags att dra till USA för att försöka att ta sig runt årets första mara, på 2 starter i år så har det blivit DNF. Benen känns jättebra efter Lidingöloppet så det ska bli ganska kul att få springa en mara.

Rundan