Börjar med ett konstaterande. Känslan att inte vara stel i hälsenorna är svårt att vänja sig vid. Man förväntar sig att de första stegen på morgonen ska vara stela och hemska. Nu har hälsenorna också fått vila och är inte stela längre. Tjänar direkt 30 sekunder på första toa besöket på morgonen nu. Nu tror jag dock inte att jag tänker sova 30 sek extra på morgonen för det.

Det finns en del att syssla med på vardagarna också. Barnen går på dans, skidskola och simskola. Här har jag haft möjlighet att hjälpa till mer än tidigare då jag inte tränar något just nu.

Dagens aktiviteter har bestått i att fiska, åka pulka, grilla, åka skridskor, simskola, spola isbanan. När vi åt middag idag ville barnen gå ute efter maten men då de lämnade hemmet kl 0830 och kom hem 1630 så sa jag och Zandra nej till det. Det blev springtävling inne istället (eller var det triathlon?(Visste inte ens att de kände till det ordet)) , vi föräldrar påverkar våra barn mycket!


Blog image

Arbetet går framåt med fixningen av rummet/kontoret i källaren. Nu är alla lister, foder och socklar på plats. Det har även snickrats ihop en hytta på väggen. Tycker att det blev ett riktigt trevligt rum/kontor.

Träningsmässigt så är det promenader till och från jobbet som gäller ännu så länge. Har bokat in en tid hos sjukgymnasten den 4 mars för att sätta ihop ett ”komma igång” schema med lite lättare övningar. Ska bli kul att få komma igång och göra något. Förhoppningen är att jag ska ta mins första löpsteg när vi är på läger i Madrid i början av maj. Om någon vill följa med och springa ifrån mig så finns det ett par platser kvar. Hittade detta loppet så går på de stigarna som vi kommer att träna på

Loppet går i november… Undra om man kan vara med då??

Tänkte försöka att få till mitt första träningspass på längdskidor i samband med Blåbärsvasan som går från Eldris till Vasaloppsmålet på lördagen innan Vasaloppet. Tycker att detta vore en lagom träningsstart. För er som inte kommer från Mora är Blåbärsvasan är ett lopp för speciellt inbjudna, har dock ej fått en plats ännu, håller tummarna. Blåbärsvasan åker man för att prata med trevligt folk under tiden man åker, därför kommer det passa mig bra som en start på träningen 2015.

Veckans bästa: Ett peppande meddelande från Ellie Greenwood som 2014 segrade i både comrades och VM på 100K. Säsongen 2013 var hon borta på grund av en stressfraktur, hon kom tillbaka starkare än tidigare.
Blog image

Veckans sämsta: Att jag inte frös när jag badade med barnen i Mora simhall…. Det måste tyda på att jag har fått en hel del underhudsfett på kroppen.Your mobile does not support playing flash video.