Nu börjar det att närma sig att jag åter får börja träna lite alternativ träning. Ska bli riktigt kul att få köra igång igen. Går in i sista veckan med helvila på måndag.

I lördags var jag och Zandra till Falun och hejade på de svenska skidåkarna. Hejade lite extra på Martin Johansson som är en gammal orienterar kompis som valde att sadla om till skidor istället för orientering (där han har VM och EM medaljer). Min klubb IFK Mora har ju ganska många skidåkare på plats, 6 st om jag har räknat rätt. Världens bästa skidklubb??
Heja Martin.
Heja Charlotte

En annan sak som Maria Rydqvist lyfte fram i veckan var detta med distanserna för skidåkarna. Det är bara att konstatera att skidåkningen måste vara en av de idrotter som är minst jämställda. Kan inte nämna så många andra idrotter där kvinnorna inte får åka, springa, cykla, mm lika långt som herrarna. Skulle tjejerna kliva av maran efter 27 km? Eller skulle de bara springa 60 km på VM på 100KM? Jag tror nog att dagens skidåkande tjejer skulle orka köra samma distanser som herrarna.

Länk till artikeln.

I övrigt så har veckan rullat på med samma rutiner som veckan innan. Kontoret i källaren är färdigskickart. Lite dans för barnen och skidskola i onsdags. Idag söndag så passade jag och Elvira på att åka lite mera slalom, denna gången på Gesundaberget. Riktigt fint väder och kanonförhållanden i backen.

Jag och barnen passade även på att bygga ihop en liten iglo på baksidan av huset. Undra om barnen tyckte att det var lika roligt som jag.

Veckans bästa: Att vara på VM och heja fram Kalla till en medalj.

Veckans sämsta: Attans vad varmt det var i början av veckan. Hela den spolade skridskoplanen smälte bort. Vi som ska ha 6 årskalas på isen nästa helg.

Lite inspiration.

https://youtube.com/watch?v=8_B5X22YY0QBonusfråga. Vart är filmen inspelad?